Cosplay Fotózások

Zombi apokalipszis

2018. október 18. 20:56 - Robert78

Csak egy harapás! - Csak erős idegzetűeknek!

img_09622.jpg

Ha az évszakokat nézzük, akkor az őszt jelölném meg a horror évszakának. Ilyenkor látjuk a legtöbb horror filmet a mozikban, itt a halloween, ilyenkor komorodik az időjárás, ilyenkor támadnak a zombik.

Egy kis csapat elhatározta, hogy átvedlik hétköznapi zombiból, igazi rothadó zombivá. Mi kell hozzá? Önkéntes zombijelöltek, sminkes, fotós, jó hangulat, laza csapat és vér, sok-sok vér!

Kicsit kevertük a filmes univerzumokat, pontosabban összeeresztettük az agyrágókat más filmes szereplőkkel, így ne csodálkozzatok, ha a fotókon szembetaláljátok magatokat Dr Who-val, vagy Dominoval. Dominó megúszta harapás nélkül, Dr Who frappánsan cselezte ki az élőholtakat, mindketten jól vannak.

A helyszínről annyit, hogy a legtöbb fotó egy kedves barátom padlásán, és a ház udvarán készült. Olykor nem muszáj kilométereket sétálni egy jó helyszínért, sokszor ott az orrunk előtt. Köszönöm a bevilágítást a padláson lévő kis ablaknak!

Köszönöm a fantasztikus sminkeket Bettinek! A zombi szereplést Petinek, Bettinek és drága feleségemnek! Dr Who alakítását Timinek, és Domino alakítását Adriennek! És köszönet Peti lakótársainak a türelmet!

A képgaléria megtekintéséhez kattints a képre.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cosplay-fotok.blog.hu/api/trackback/id/tr1814303937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása