Cosplay Fotózások

Modern boszorkány fotózás

2018. október 09. 10:03 - Robert78

Őszi hangulat


img_0571.jpg

Egy szép napsütéses őszi délután a feleségem kitalálta, hogy látogassuk meg a hozzánk legközelebbi erdőt és hozzam magammal a fotós felszerelésemet, ő meg beöltözik boszinak, modern boszinak. Mitől modern egy boszorkány? Hát azért, mert van benne Wifi és nem varázskönyvből szórja az átkokat, hanem a boszorkany.com oldalon vannak a hókuszpókuszai, na meg a webshopból vehet új varázslatokat néhány varangyért. Viccet félretéve az én meglátásom szerint, színes, szép, nincs vasorra és bibircsókja és éli a hétköznapi emberek életét. Találhatunk erről a témáról regényeket, filmsorozatokat.

Az erdőbe kiérve kiraktuk a kellékeket (koponya, csontok, csontváz kutya), elkezdtük a fotózást. Olykor arra sétáló emberek zavartak meg minket, akik fura ábrázattal és kérdésekkel teli gondolattal mentek tovább. És honnan tudjuk, hogy boszorkány? A válaszokat kommentekben várom! :) 

A képeket a galériában tekinthetitek meg.

Cosplayer: Török Brigitta
Cosplay karakter: Modern boszi
Fotós: Róbert Török
Helyszín: Halmierdő

A képgaléria megtekintéséhez kattints a képre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cosplay-fotok.blog.hu/api/trackback/id/tr7814290567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása